Voor de ambitieuze, bezielde hondernemer in spé.

Stap voor stap naar een succesvol bedrijf
in de hondensector

Maak van je passie je beroep

Je hebt een droom en een passie: met of voor honden werken. Je weet al wat je wilt doen of hebt verschillende ideeën die je nog wilt onderzoeken. Hoe creëer je daar een inkomen van? Hoe zet je een stabiel bedrijf op? Hoe kom je aan klanten? Welke strategie volg je? Hoe ga je om met de vele concurrentie? Je wilt niet blijven steken in een droom of hobby. Je bent klaar om je droom te realiseren en de eerste stappen te zetten richting het hondernemerschap!


Je wilt het echter wel op JOUW manier doen. Vanuit bezieling je passie omzetten in een beroep, met de juiste strategie en volledig op maat van wie jij bent. Met dit hondernemers kickstart traject bouw jij op 3 maanden de fundering van jouw bedrijf, zowel online als offline, en ga jij richting bij- of hoofdberoep.

• een eigen label • handmade artikelen • een webshop • fysieke winkel • online cursus • hondenschool • gedragstherapie/hondentraining aan huis • massagepraktijk • shiatsutherapie • hondencoaching • hondenfotografie • trimsalon • hondenpension • uitlaatservice • ... Zo veel mogelijkheden!

JA! Ik wil meteen een gratis strategiesessie

Je wilt starten, maar ...

"Waar begin ik?"

"Hoe positioneer ik mezelf?"

"Hoe creëer ik mijn merkidentiteit?"

"Wie is mijn ideale klant?"

"Hoe vind ik mijn ideale klant?"

"Hoe trek ik mijn ideale klant aan?"

"Hoe profileer ik mezelf op een authentieke manier?"

"Hoe verkoop ik mijn aanbod op een manier dat bij mij past?"

"Welk aanbod past bij mij?"

"Hoe maak ik mezelf zichtbaar?"

"Hoe differentieer ik mezelf van de concurrentie?"
"Met welk idee start ik best?"

"Welke kosten komen er bij kijken?"

"Ga ik wel rondkomen?"

"Hoe zet ik mijn idee om in een verdienmodel?"

"Welke prijszetting hanteer ik best?"

"Welke strategie volg ik?"

"Hoe zorg ik voor structuur in mijn hoofd?"

etc.

Herkenbaar!

Even voorstellen

Mijn naam is Laura Lefebvre, 31 jaar en dogmom van Aiko (8 jaar) en Yuki (4 jaar). In 2015 studeerde ik af met een bachelor bedrijfsmanagement. Ik wou mijn passie voor honden volgen, schoolde me om en startte mijn eigen bedrijf in 2018. Met SHIINU bied ik zowel diensten als producten (online en offline) aan voor hondeneigenaren: holistische hondencoaching met kleinschalige hondenschool, winkel en webshop met eigen producten, voeding en snacks en een online academy met diverse cursussen.


Sinds eind 2022 ben ik ook hondernemerscoach. Ik help startende hondernemers om van hun passie hun beroep te maken en te groeien als ondernemer in de hondensector. 🐕

Leer van een expert

Ondernemen is geen nattevingerwerk. Bespaar jezelf frustraties, onzekerheden en twijfels. Je hoeft niet al jouw tijd te steken in zelf dingen uitzoeken, prullen met vanalles, overal gratis advies te verzamelen of, nog erger, kopiëren van de concurrentie. Een transparante shortcut van iemand die praktische en inhoudelijke kennis en ervaring heeft, is zoveel sneller. Ik leer je alle ins and outs om te starten met ondernemen in de hondensector en bouw mee aan jouw droomleven.


Je passie volgen is één ding, maar een business opzetten en succesvol runnen is iets anders. Je bent niet enkel je eigen medewerker, maar ook je eigen baas. Met de nodige motivatie en het omzetten van je ideëen in haalbare stappen maak jij van je passie je beroep!

Help me starten met hondernemen!

Wat we doen tijdens het kickstart traject

Strategiesessie

We starten met een strategiesessie. Deze kan je alvast gratis en volledig vrijblijvend aanvragen helemaal onderaan deze pagina. We bespreken waar je nu staat, waar je naartoe wilt en wat je nodig hebt om dat te bereiken. Als we toch geen match blijken te zijn, ben je niets verloren. Als we wel een match zijn, dan maken we een planning op en gaan we richting fase 1 om je droom te realiseren.

Fase 1: positionering & mindset

We bepalen jouw zone of genius, definiëren jouw ideale klant, creëren een onweerstaanbaar aanbod voor jouw ideale klant, bepalen je focus en strategie voor de komende 3 maanden en zorgen voor herkenbaarheid a.d.h.v. een authentieke branding.

Fase 2: financieel plan

We overlopen alle kosten waar je rekening mee moet houden binnen jouw activiteit en hoe je deze kunt dekken met je aanbod.

Fase 3: administratieve formaliteiten

We zetten alles in gang om officieel te starten met je bedrijf, bij- of hoofdberoep.

Fase 4: social media marketing & sales

Online zichtbaarheid is heel belangrijk zodat je klant weet wie jij bent en wat je aanbiedt. Je wilt ook processen automatiseren zodat je een vlotte flow creëert in je bedrijf. Je leert een automatische funnel opzetten, social media inzetten als communicatie- & verkoopskanaal en je website/webshop instellen. Je begint met het verkopen van je aanbod en bent officieel hondernemer! Whoehoew!

Afronding

Na 3 maanden staat de fundering van je bedrijf er en ben je actief in bij- of hoofdberoep! We bespreken de vervolgstappen tijdens de laatste coaching call. Hierna ben ik nog 2 maanden voor je beschikbaar via Whatsapp ter opvolging.

In dit traject gaan we uitgebreid aan de slag met de fundering van je bedrijf. We pakken de essentiële onderdelen aan om van je passie je beroep te maken en duiken dieper in je communicatie-, marketing- en salesstrategie!

Hop on!

Tijdens de kickstart krijg je ook extra exposure naar jouw ideale klant via mijn eigen kanalen en netwerk.

Nice! Ik plan vrijblijvend een strategiesessie

12 individuele live sessies

Wekelijks via Zoom

feedback op maat

nalezen, bespreken en feedback op jouw opdrachten/voorbereidingen

 24/7 ondersteuning

Via Whatsapp

Samen jouw hondernemersreis schrijven

Beeld je in: waar sta je over één jaar als je vandaag start? Waar zal je staan als je nu helemaal niets onderneemt? De wereld wacht op jou!


Al mijn expertise staat voor jou klaar om je op maat te helpen. We gaan samen 3 maanden intensief aan de slag, zodat jij begeleiding op maat krijgt in het bouwen van jouw droombedrijf.

Investeren in je business is investeren in jezelf

Beroepsopleidingen en -cursussen geven je specifieke kennis binnen jouw vakgebied, maar het leert je niet jouw eigen bedrijf op te starten en runnen. Door te investeren in een gelijkgestemde business coach mét ervaring in jouw eigen sector krijg je meteen de juiste handvaten en nieuwe inzichten om te integreren in jouw bedrijf.


Wil je blijven staan waar je nu staat of droom je van meer? Wil je alles zelf uitzoeken en daar veel kostbare tijd en energie mee verliezen of wil je meteen jouw droom efficiënt en strategisch omzetten in actie? Zet vandaag de eerste stap om jouw droom te realiseren!

JA, ik wil mijn droom realiseren!

🐕 Individueel traject (1:1)


🐕 Wekelijkse coaching call van één uur (12 in totaal)


🐕 Calls verlopen via Zoom (online)


🐕 24/7 beschikbaar via Whatsapp


🐕 Onbeperkt toegang tot online leerplatform met extra lesmateriaal


🐕 Na 3 maanden nog 2 maanden beschikbaar via Whatsapp ter opvolging

Pre-sale! Profiteer van €400 korting als je inschrijft vóór 16 maart.

00
dagen
00
uren
00
minuten
00
seconden

Eénmalig

€2.900 €2.500 excl. BTW
€1.033 €899,70 excl. BTW 
p/m
€550 €483,40 excl. BTW
p/m

Plan nu geheel vrijblijvend je strategiesessie
Stap voor stap naar een succesvol bedrijf

in de hondensector